Fostul premier al României, Emil Boc, avertizează că partidele care vor să formeze viitoarea coaliție de guvernare rămân fără timp și că românii așteaptă rezultate, nu o ceartă nesfârșită pentru funcții.

Emil Boc spune că țara are nevoie de soluții imediate, aplicate la nivel național, nu doar pentru anumiți lideri politici.

„Coaliția, ca să fiu sincer, își cam pierde perioada de grație. Oamenii înțeleg că e nevoie de negocieri, dar trebuie să se încheie cu o soluție pentru România, nu doar pentru anumiți lideri.

Ne place, nu ne place, stăpânul inelelor e la Cotroceni, mai ales în această perioadă, în condițiile în care nu e un partid cu 50%, decizia finală e la Cotroceni. Așa a fost mereu.

Rămâne la latitudinea președintelui gradul de implicare, din punct de vedere constituțional toate deciziile fundamentale se iau la Cotroceni", a declarat acesta în cadrul unei emisiuni la Digi24.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Decembrie 2020 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.