Președintele României, Klaus Iohannis, va face o vizită oficială în Republica Moldova până la sfârșitul acestui an, a anunțat Maia Sandu.

Maia Sandu, președintele ales al Republicii Moldova a făcut anunțul după întâlnirea pe care a avut-o cu ambasadorul României, Daniel Ioniță, informează Digi24.

„După cinci ani de la ultima vizită a Președintelui României în Republica Moldova, vizita președintelui Klaus Iohannis de la sfârșitul acestui an este o vizită importantă pentru țara noastră și sperăm să însemne primul pas într-o colaborare de durată și productivă între țările noastre", a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Maia Sandu a vorbit cu ambasadorul Daniel Ioniță despre restabilirea cooperării între România și Republica Moldova și despre „cooperarea moldo-română în mai multe domenii, pentru ca cetățenii să simtă beneficii cât mai curând".


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2020 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.