Dan Barna, copreședintele USR PLUS, renunță la candidatura pentru șefia Camerei Deputaților și îl propune pe Cătălin Drulă pentru această funcție, pentru a depăși blocajul în negocierile cu PNL pentru formarea coaliției de guvernare.

Aceste lucruri trenează pentru că se percepe că suntem în situaţia unui blocaj legat de alocarea funcţiilor politice sau, şi mai fals, că este o chestiune legată de ambiţiile personale ale liderilor celor două partide, respectiv a mea şi a domnului Ludovic Orban. Nu este despre poziţii, ci este exact despre o alocare echilibrată şi şansa ca această coaliţie să devină una care să funcţioneze şi să meargă mai departe”, a declarat Dan Barna.

Liderul USR îl propune pe Cătălin Drulă pentru șefia Camerei Deputaților.

Am propus mai multe soluţii în zilele trecute. Acestea au fost refuzate fie de Ludovic Orban, fie de cei din PNL. Încercăm o nouă soluţie, o nouă deschidere şi propunem o altă candidatură la conducerea Camerei Deputaţilor. USR PLUS îl propune pe Cătălin Drulă”, a mai spus Barna.

Liderul USR face încă o propunere îndrăzneață, de data aceasta adresată lui Ludovic Orban și Kelemen Hunor.

Îi propun lui Ludovic Orban și Kelemen Hunor să intrăm împreună în acest guvern ca vicepremieri ca exemplu de responsabilitate. Va fi un guvern serios, credibil, care nu va mai avea nevoie de comitete și comiții”, a propus Dan Barna, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Decembrie 2020 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.