Europarlamentarul Rareş Bogdan a anunţat miercuri că Ludovic Orban și Klaus Iohannis vor discuta cele trei propuneri ale PNL pentru funcţia de premier, precizând că cei trei sunt „foarte buni”.

„Sunt oameni extrem de buni pe domeniile lor și oameni care știu ce au de făcut. Sunt specialiști, sunt oameni foarte, foarte buni. (....) Eu am încredere în toți trei, îi cunosc pe toți trei și sunt oameni foarte buni. Sunt convins că PNL va fi mai mult decât onorat să le dea încrederea”, a spus Rareș Bogdan, citat de stiripesurse.ro

Întrebat dacă există posibilitatea ca președintele Klaus Iohannis să vină cu un al patrulea nume, Rareș Bogdan a afirmat: „Dl președinte Iohannis respectă foarte mult PNL. Domnia sa a plecat din PNL și este într-un parteneriat asumat cu PNL. Vă asigur că noi nu facem absolut nimic împotriva președintelui. Președintele în următorii 10 ani se va putea baza pe noi”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Decembrie 2020 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.