Analist politic și membru al PSD, Cozmin Gușă, susține că i-a ajutat de la distanță pe cei de la AUR și arată că în prezent aceștia sunt criticați de niște „trădători naționali”.

„De la AUR îi cunosc doar pe GEORGE SIMION și pe DAN TĂNASĂ, am colaborat bine cu amândoi anul trecut când am organizat emisiunea-caravană ROMÂNIA 2019. Nu le cunosc familiile sau viața, dar ca persoane publice îi consider ca fiind 2 tineri patrioți care și-au folosit vocea puternică și curajul pentru a lupta (chiar din stradă!) împotriva exceselor anti-românești și pentru marele proiect național de unire cu Moldova, pe care l-am numit RO+MD=RO.

Am încercat să-i ajut de la distanță în ultimele luni, convins fiind de necesitatea prezenței mesajului și acțiunilor lor în viața politică și publică. Chiar luni dimineața, după alegeri, am avertizat că va urma o perioadă dură, de denigrare a lor, care va avea însă ca și consecință chiar consolidarea statutului lor de nouă formațiune politică, ba chiar creșterea aderenței populare pentru AUR. Din acest unghi, le transmit că nu-și au rostul văicărelile și victimizarea unor colegi de-ai lor, felul și misiunea unei formațiuni ca AUR, nu se “pupă” cu atitudini defetiste. N-am nicio îndoială că vor rezista bine la valul de invective, slobozite din piepturi de trădători naționali, puse la cale de minți aflate de mult timp în solda intereselor economice străine, ce pot cheltui fonduri importante pentru eventuala denigrare a oricui se mai preocupă de prosperitatea sau integritatea României.

Retail jobs

Ratații/sinecuriști de la UNIUNEA SCRIITORILOR, în loc să dea socoteală pentru banii (mulți!) pe care-i cheltuie din buget pentru non-operele lor literare, majoritatea anti-românești, l-au dat afară urgent pe senatorul SORIN LAVRIC, un om pe care nu-l cunosc, dar care am văzut că gândește politic CORECT și ROMÂNEȘTE. Fapta asta se va-ntoarce oricum împotriva lor, ce e interesant de analizat însă este componența corului de denigratori ai AUR-ului, pe care analizându-i, dacă nu-i veți identifica ca proști sau inutili, o să-i găsiți ca fiind mânați (și plătiți!) de interese diferite și contrare interesului național. Faceți vă rog acest exercițiu de analiză util, vă va ușura identificarea celor ce-și zic persoane publice, dar sunt doar niște COZI DE TOPOR.”, scrie Cozmin Gușă.

Citeste si:
Dacian Cioloș: Ciolacu și Firea să-l oprească din acțiunile ilegale...
Dacian Cioloș: Ciolacu și...


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Decembrie 2020 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.