După ce Vlad Voiculescu și Nicușor Dan au spus că va fi pusă în discuție o eventuală măsură de carantinare a Capitalei, Gabriela Firea a reacționat, acuzând că va suferi toată lumea, în loc să se facă testare în masă.

Carantinarea Capitalei e primul cuvânt rostit după alegeri de către noii aleşi locali de dreapta. În loc de testare extinsă, pregătirea tuturor spitalelor, o bună organizare. Să sufere toată lumea”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Vlad Voiculescu, care se vehiculează că va prelua Ministerul Sănătății, dorește carantinarea Bucureștiului, însă primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că în acest moment nu se impune o astfel de măsură, dar nu este nici exclusă.

Această discuție nu a avut loc, cu mențiunea că este una din ipoteze, dar nicidecum Bucureștiul nu intră în carantină. Deci este ultima ipoteză, așa cum a fost pusă în practică la Sibiu și în alte locuri, pentru moment nu se pune această problemă”, a spus Nicușor Dan.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Decembrie 2020 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.