După demisia din fruntea executivului a lui Ludovic Orban, fostul premier, Mihai Tudose, a făcut ironii la adresa liderului PNL, spunând că era singurul care încă nu aflase că nu va mai fi prim-ministru.

Eu v-am spus de acum o săptămâna că toată lumea știe că Ludovic Orban n-o să mai fie prim-ministru. Și că Ludovic Orban este singurul care n-a aflat. Înțeleg că acum a aflat și el. I-o fi spus cineva când a intrat în Guvern «vezi că de azi nu mai ești»”, a spus Mihai Tudose.

Acesta a continuat cu o serie de ironii la adresa liderului PNL, Ludovic Orban.

Mai sunt cazurile acelea cu un cetățean care câștigă la lotto, și când află că a câștigat, îl lasă inima și moare. El (n.r. Orban) a aflat că a câștigat alegerile și și-a dat demisia de emoție. Haotic ca întotdeauna.

Până la urmă decontează tot ce a făcut. Dacă a spus ceva adevărat în speech-ul acela de demisie a fost că România în ultimul an s-a confruntat cu o situație foarte gravă. Situația foarte gravă a fost Guvernul lui.

Tudose: „Demisia trebuia să si-o dea de la partid”

Cred că cineva i-a spus «tu vrei să demisionezi dar nu-ți dai seama». O voce interioară, a avut o revelație. S-au întâlnit azi. El și cu vocea lui interioară. Să fii cap de lista la București, Premier, Președinte de partid și să ieși pe locul 3? Demisia trebuia să si-o dea de la partid.

Ludovic Orban a zis foarte clar că partidul care câștigă alegerile trebuie să dea premierul. Dar nu o dată, de vreo 3-4 ori a zis asta, că nu se poate altfel. Pe vremea aia probabil vocea lui interioară îi spunea că el o să câștige alegerile. Nu știu acum cum o să împace declarațiile de atunci cu declarația de acum că el va trebui acum (...) să vadă cum face o majoritate stabilă care să guverneze”, a declarat Mihai Tudose la Antena 3.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Decembrie 2020 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.