Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că dezastrul guvernării PNL și faptul că Iohannis a fost cel mai bun agent electoral al PSD ar fi trebuit să aducă un scor „astronomic” pentru social-democrați, dar Marcel Ciolacu s-a speriat.

„Werner a fost cel mai bun agent electoral pentru PSD! Din scârbā și lehamite, fațā de actuala guvernare, unii români au decis sā voteze contra! Nu Ciolacu, Grindiiianu sau Dâncu sunt artizanii acestui scor. Dimpotrivā! Am luat mai putine voturi ca la europarlamentare! Când erau toți împotriva noastrā și am fost susținuți atunci doar de nucleul dur al PSD! Care nu s-a speriat de amenințările și înjurăturile hastag-rezist! Când Dragnea era demonizat și statul paralel investea sume și forțe uriașe pentru a ne discredita! Nu vā imbātați cu apā rece! Noul PSD, a lui Ciolacu și gașca securistoidā, s-a dezis public de noi și mesajul național-patriotic, a indepārtat din partid oameni ca Liviu Plesoianu, Șerban Nicolae, Petre Daeea, etc. Cu oameni iubiți de popor, civili și curajoși, altul era scorul PSD astāzi! Ciolacu era speriat la 29% cā a obținut mai mult decât i se aprobase! Disperat cā șefii se pot supāra definitiv pe el. Și va avea soarta lui Zgonea! Noul PSD este doar la centru, in teritoriu, vechiul PSD s-a mobilizat și a câștigat alegerile! Exact in județele și exact liderii civili care stau in gâtul noii conduceri! La greselile, brambureala și bătaia de joc la adresa românilor din partea guvernanților, PSD trebuia sā aibā astāzi un scor astronomic! Astronomic!!!”, scrie Codrin Ștefănescu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Decembrie 2020 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.