Vicepreședintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Dorin Lulea, a anunțat, luni, care este propunerea AUR pentru funcția de premier.

Rezultatele parţiale provizorii după numărarea a peste 95% din voturile exprimate la alegerile parlamentare arată că AUR a obținut 8,26 % din voturi pentru Camera Deputaților și 8,65 % la Senat.

Prin urmare, partidul înființat în septembrie 2019, va ajunge la Palatul Cotroceni, la discuții cu președintele Klaus Iohannis pentru formarea noului Guvern.

Unul dintre liderii AUR, Dorin Lulea, a anunțat că propunerea lor pentru funcția de premier este Călin Georgescu, „un român patriot”.

„AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier și nu îi vom înșela pe români. Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic”, a anunțat vicepreședintele AUR pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Decembrie 2020 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.