Liderul Pro România, Victor Ponta, a avut o prima reacție după ce rezultatul exit-poll-ului a arătat că PSD este câștigător al alegerilor parlamentare 2020.

„Aș vrea doar să le mulțumesc tuturor românilor care au ieșit din casă azi și au votat. Prezența foarte mică cred că e un mare semn de întrebare pentru toți cei care am candidat azi. Pro România, din datele pe care le avem, va fi în viitorul parlament, cu o singură condiție: colegii mei din secțiile de vot să păzească voturile, pentru că partidele mici, după cum știți, de multe ori pierd voturi la numărăt, se anulează... Practic acum soarta Pro România e în mâna celor 18.500 de colegi care sunt îm secțiile de vota. Mi-aș dori ca numărătoarea să fie corectă", a declarat Victor Ponta, informează Antena3.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2020 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.