Medicul Alexandru Rafila a spus, duminică, după ce a votat, că revenirea la o viață normală se poate face doar „dacă reușim să trecem peste pandemie” și a declarat că este momentul „să ne întoarcem la profesioniști”.

„Cred că cel mai important este că în sfârșit oamenii pot să voteze pentru profesionalism, responsabilitate și modestie, nu este timp de festivism, nu putem să ne reîntoarcem la viața normală socială și economică decât dacă reușim să trecem peste această pandemie. Din păcate aceste lucruri nu se pot face decât cu profesioniști și în acest moment nu cred că demagogia și festivismul își au locul, cred că e momentul să ne întoarcem la profesioniști”, a declarat Alexandru Rafila la ieșirea din secția de votare.

Acesta a mai spus că este momentul „să ne gândim că în următorii 4 ani trebuie să scoatem țara din criza economică actuală și să ajungem ca sistemul de sănătate să poate să performeze așa cum trebuie”.

Acesta a precizat că procedura de vot este sigură, „nu prezintă niciun fel de probleme din punct de vedere al îmbolnăvirii”, informează antena3.ro.

Citeste si:
Suedia: Procesul de reproducere a nurcilor va fi oprit din cauza...
Suedia: Procesul de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.