Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a votat la Buzău și i-a îndemnat pe români să iasă la vot în spiritul Sfântului Nicolae, care pentru cei care au fost cuminți să le aducă daruri și pentru cei care au fost obraznici să le aducă nuiaua.

„Am votat astăzi pentru ca românii să-și ia viața înapoi, pentru ca de mâine România să aibă un plan concret și specialiștii capabili pentru gestionarea pandemiei și a crizei economice. Am votat pentru cei care au nevoie de pensii, de alocații, de școli deschise, dar am votat și împotriva indolenței și incompetenței. Am votat pentru producătorii români, pentru firmele românești. E un vot crucial pentru următorii 4 ani și îi îndemn pe români să voteze în spiritul Sfântului Nicolae, în care pentru cei care au fost cuminți să le aducă daruri și pentru cei care au fost obraznici să le aducă nuiaua”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a precizat, răspunzând unei întrebări, că se va vaccina împotriva Covid: „Mă voi vaccina și eu și toată familia, dar altfel sunt bucuros că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii”, menționează g4media.ro.



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.