Ludovic Orban a îndemnat românii să iasă la vot și i-a asigurat că măsurile de protecție sunt stricte și că nu este niciun pericol de contaminare dacă sunt respectate.

„E o zi decisivă pentru România. Îi invit pe toți românii să își exercite dreptul de vot și să participe la această decizie fundamentală.

Am votat pentru dezvoltarea României. Pentru o Românie dinamică, modernă, încrezătoare în forțele sale, care să fie respectată la nivel internațional. Am votat pentru reforme substanțiale, pentru o orientare euroatlantică clară a României, pentru un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită.

Îi asigur pe români că măsurile de protecție sanitară care au fost instituite sunt respectate și nu există risc de contaminare dacă aceste reguli sunt respectate.

Folosiți-vă puterea pe care o aveți, se întâmplă o dată la patru ani! Puneți-vă pecetea pe soarta României pentru următorii 4 ani de zile.

Citeste si:
Curtea Constituțională a respins sesizarea depusă de AUR
CCR a respins contestația AUR...

În ziua votului cetățenii au libertate de mișcare, nu trebuie să dea declarație, trebuie doar să dea actul de identitate și să spună că votează", a declarat Ludovid Orban potrivit digi24.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.