Gabriela Firea, care deschide lista PSD la Senat în București, a votat la prima oră. Firea a declarat că nu merge în Parlament pentru imunitate, ci pentru oameni și că nu are de ce să se teamă pentru că toată activitatea ei a fost corectă.

„Am votat cu gândul la o majoritate care poate aduce românilor o formulă guvernamentală cu specialiști, cu oameni comptetenți, care să gestioneze epidemia, care să aducă soluții, care să testeze intens populația. Am votat cu gândul la o majoritate care să nu mai arunce povara pandemiei pe cetățeni, să redeschidă școlile, să nu mai închidă bisericile, teatrele, să redeschidă horeca. Am votat cu gândul că noul Parlament va impune Guvernului să respecte legislația privina pensiile și alocațiile. Am votat cu gândul la bucureștenii mei dragi”, a declarat Firea după ce a votat.

Întrebată dacă vrea să ajungă în Parlament pentru a avea imunitate, Gabriela Firea a replicat că toată activitatea ei „a stat sub semnul corectitudinii”, astfel că nu are de ce să se teamă.

„Nu merg în Parlament pentru imunitate, ci pentru oameni. Nu am de ce să mă tem, decât dacă forțe obscure vor să fabrice anumite lucruri, dar se va dovedi imediat că sunt doar făcături”, a susținut Firea potrivit g4media.ro.

Citeste si:
Prima reacție a lui Victor Ponta după rezultatul exit-poll
Victor Ponta: „Partidele...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.