Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei şi actual candidat PSD pentru Senat, reacţionează la anunţul lui Nicuşor Dan cu privire la susţinerea PNL la alegerile parlamentare.

Firea afirmă că opţiunile politice ale lui Nicuşor Dan nu îi interesează pe bucureşteni, în condiţiile în care transformarea promisiunilor de campanie în fapte se lasă aşteptată.

„Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. O luna cu noul primar. Al Dreptei Unite. Dezamagire cat cuprinde printre cei care si-au pus sperante in el : apa calda si caldura NU, lucrari dinamizate la Centura ocolitoare a Capitalei - NU investitiile la Metrou NU, reducerea poluarii NU - ne-a scos ochii tuturor ca va primi din prima zi sprijin de la guvern : bani, proiecte -, plata stimulente financiare pentru persoane cu dizabilitati, gravide, nou-nascuti, testare PCR, FIV etc - NU. Le promite dupa alegeri. Cine sa-l mai creada? Cine sa-i mai creada?

Si Orban promite acum in disperare dupa voturi orice, dupa un an de austeritate. Doar nu-l doare gura!

A bifat si cateva DA-uri : campanie electorala pentru Orban - Domnul Haos in spitale si groparul economiei - DA, vizite de “lucru” pentru poze electorale -DA, confiscarea muncii echipei anterioare - DA, anunt ca voteaza PNL - DA.

De parca ne-ar interesa pe cine recomanda. Ne intereseaza doar sa-si tina promisiunile din campanie. Dar, dupa cum chiar el a zis : bucurestenii trebuie sa mai aiba rabdare.

Plicusor Ban si Orban Sica Mandolina - a tunat si i-a adunat! Gogosi, manipulari, exagerari, cinism si nepasare fata de oameni. Se incurca in propriile minciuni. Le mai permiteti?”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Nicuşor Dan a declarat că opţiunea sa la alegerile parlamentare este PNL

„Consider obligatoriu să trimitem PSD în opoziţie după tot răul pe care l-a făcut şi României şi Bucureştiului şi pentru asta trebuie să ieşim duminică în număr mare la vot. Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL. Consider că un Guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. (...) Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider cu toată onestitatea că PNL este varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale", a spus Nicuşor Dan la sediul de campanie al PNL Bucureşti.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Decembrie 2020 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.