Călin Popescu-Tăriceanu susține că numărul de infecții este reglat de reprezentanții Guvernului, „în asemenea fel încât să dea impresia unei stabilizări”.

„Klaus Iohannis și partidul lui și-au stabilit strategia pentru ultima săptămână de campanie. Ea se bazează pe vânzarea către populație a trei iluzii/minciuni.

1. Măsurile luate de guvern dau rezultate și numărul de infecții scade.

O minciună cât Klaus Iohannis de mare. Numărul de infecții este reglat de ei din pix în asemenea fel încât să dea impresia unei stabilizări.

2. Vine vaccinul!

Ca să fie clar: NU EXISTĂ încă un vaccin și nici nu se poate spune când va fi gata. Știm doar că de la momentul aprobării și până la momentul fabricării în cantități suficiente pot trece de la 6 la 12 luni. Deci, mobilizarea armatei pentru campania de vaccinare cu un vaccin care NU EXISTĂ este doar o mișcare de campanie electorală. La fel ca și plata în avans a 12 milioane de euro pentru un vaccin care NU EXISTĂ!

3. Avem un plan de dezvoltare a României!

Acum îi spun: Plan de reziliență! O altă Fata Morgana pe care PDL-ul (acum PNL) o vinde românilor de pe vremea lui Stolojan. În 2008, PDL-ul ne promitea 2000 km de autostradă și 950 euro salariul mediu. În 2020, Orban ne promite 3000 km de autostradă și 1000 euro salariul mediu! În 2008, Băsescu și PDL-ul ne-au păcălit! Sper ca Iohannis și Orban să nu mai reușească!

Așa că, dragi români, haideți la vot pe 6 decembrie! Avem șansa unui guvern condus de Victor Ponta care să redeschidă tot: școli, biserici, piețe, teatre, restaurante și cafenele! Nu trebuie să stăm toți închiși în case ca să ne simțim în siguranță! Trebuie doar să testăm gratuit toți românii ca să se poată izola doar cei infectați!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Citeste si:
Tăriceanu, trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de...
Tăriceanu, trimis în judecată...


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Decembrie 2020 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.