Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, susține că Guvernul PNL a scăpat de sub control pandemia, luând măsuri nejustificate. Acesta este convins de faptul că, după alegerile din 6 decembrie, vor începe testările masive.

Caut de o săptămână studiile în baza cărora Iohannis şi Guvernul au decis închiderea pieţelor, şcolilor, HoReCa. Nu le-am găsit. Nu a văzut nimeni analize. Nu are un răspuns pentru că nu există”, a declarat Sorin Grindeanu la România TV.

Acesta a continuat spunând că „cel mai simplu să închizi pieţe, şcoli, HoReCa”.

Nu s-a întâmplat acest lucru în Europa. Şcolile nu s-au închis în nicio ţară din UE. Din martie de când a intrat starea de urgenţă, copiii sunt în online. Se pierde tot ceea ce înseamnă actul de educaţie. Impactul este asupra viitorul”, a mai spus prim-vicepreședintele PSD.

Grindeanu este convins că „după 6 decembrie, dintr-odată se va testa mai mult”.

Dintr-odată situaţia va impune acest lockdown. Au încercat zilele aceastea să ne distragă vorbind de un vaccin. Niciunul dintre cele trei vaccinuri nu au fost omologate. Acum o săptămână ni se spunea că în decembrie începe campania națională, după aceea în ianuarie. Nu înţeleg de ce se ţin ascunse acele analize în baza cărora se iau decizii. Pandemia este scăpată de sub control prin măsuri heirupiste”, a mai spus Sorin Grindeanu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2020 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.