Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, critică dur declarațiile date de președintele Klaus Iohannis, spunând că acesta ar trebui „să se ridice deasupra luptei politice, deasupra conflictelor din campaniile electorale”, și acțiunile PNL din timpul pandemiei, pentru care îl acuză pe Ludovic Orban de „gestionarea execrabilă”.

A propos de derapajul antidemocratic al președintelui Iohannis din această seara, câteva precizări. LuCovid Orban, girat de Klaus Iohannis, este responsabil pentru gestionarea execrabilă a pandemiei. Omul girat de el la Sănătate, Neluțu Tătaru, a blocat singura modalitate de reducere a contaminării comunitare - testarea extinsă. Omul girat de el la Primărie - fratele interlopilor -, nu mișcă un deget pentru oameni, zero acțiuni, mai nou blochează intenționat, cu sprijin liberal, alegerea viceprimarului USR-Plus - ceea ce frânează activitatea în București. Omul girat de el la Finanțe - Vasi Deficit Selfie Cîțu -, ne-a îndatorat pe următoarele generații, omul girat de el la Educație - Anisie Pepsiglas -, nu are nicio soluție viabilă pentru sprijinul elevilor și profesorilor, a mai și promis tablete care nu au sosit, omul girat de el la Energie - Virgilică Condamnare Popescu -, nu modernizează CET-urile care poluează Capitala, omul girat de el la Muncă - Violeta Bau Bau Alexandru -, va rămâne în istorie cu “performanța” unui milion de șomeri”, a scris Firea.

Firea: „Iohannis nu mai păstrează nicio aparență constituțională”

Gabriela Firea continuă apoi criticile la adresa președintelui Klaus Iohannis, făcându-l răspunzător de toate greșelile în gestionarea pandemiei.

Pentru că Iohannis a atacat din nou PSD-ul în discursul său, Firea nu a ezitat să îi răspundă, spunând că acesta nu mai păstrează deloc aparența constituțională, cu toate că un președinte ar trebui să se ridice „deasupra conflictelor din campaniile electorale”.

Tot președintele țării a girat, chiar aplaudat, închiderea școlilor, a piețelor, măsurile aspre care au distrus industria HoReCa. Faptul că numește pensiile si alocațiile “pomeni” vorbește explicit despre cât de mult îl doare sufletul de oameni. De oamenii simpli - foarte mulți în România -, pentru care alocația și pensia sunt vitale. Un președinte de țară trebuie să se ridice deasupra luptei politice, deasupra conflictelor din campaniile electorale. Trebuie să fie președinte și pentru românii care nu au fost la vot, și pentru cei care au fost și au votat altceva decât partidul său, adică PSD, USR - Plus, UDMR, Pro România, PMP etc. Klaus Iohannis nu mai păstrează nicio aparență constituțională! Nu mai are nicio sfială! Nicio limită! Se manifestă ca un președinte disperat de partid care vede că pierde teren și începe să facă greșeli”, a transmis Gabriela Firea.

Citeste si:
Ministrul Energiei răspunde teoriilor lansate de Marcel Ciolacu
Ministrul Energiei răspunde...

Fostul primar al Capitalei a ironizat apoi „vinovatul de servicu” folosit extrem de des în discursul președintelui.

Zilele trecute, mai renunțase la vinovatul de serviciu : Peee- seee- deeee!! Și se comporta ca un șef de agenție de marketing și publicitate pentru vaccinul anti-covid. Aflând că românii nu sunt așa de entuziasmați să se vaccineze cu un vaccin care nici nu este omologat definitiv, nu este dat în producție, sunt încă multiple controverse, a abandonat tema vaccinului și a revenit la dragostea, pardon!, ura cea dintâi: Pe-se-deee!!! Cu un așa președinte de facto, PNL calcă vertiginos pe urmele PNȚ-CD. Să nu-i deranjăm! Oamenii văd și înțeleg. Nu mai pot fi manipulați și duși pe piste false. Și nici cu zăhărelul”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
Curtea Constituțională a respins sesizarea depusă de AUR
CCR a respins contestația AUR...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.