După declarațiile date de președintele Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe pagina de Facebook, apoi a vorbit despre discursul lui Iohannis la un post de televiziune. Acesta îl acuză pe președinte că s-a transformat în purtător de cuvânt al PNL în campania electorală, în loc să se preocupe de sănătatea și viața românilor.

Marcel Ciolacu a ținut să amintească faptul că PSD a dus România în UE și în NATO, apoi a atacat Guvernul Orban, spunând despre acesta că este „cel mai corupt guvern după Revoluţie”.

Cred că este singurul preşedinte al unui stat al UE care s-a transformat într-un purtător de cuvânt al unui partid în campanie electorală. Vreau să-i amintesc domnului Iohannis, pentru că s-a descalificat cu acest discurs total în faţa întregii Europe şi a lumii - că PSD-ul a dus Româna în UE şi în NATO şi a dus-o pe locul 2 la cea mai mare creştere economică din UE. Guvernul său, condus de Orban, este cel mai incompetent şi corupt guvern după Revoluţie. Au dus şi ei pe locul 2 România în UE, dar la numărul de decese de COVID. (...) Îmi pare rău că în plină campanie, în loc să venim cu argumente (...) cu specialişti, care să inspire încredere românilor în perioada care va urma, noi venim cu astfel de ieşiri. Iohannis s-a descalificat prin această intrare brutală în viaţa democratică a unei ţări”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor. Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cei cu bun simț, cu logică și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!

Vă îndemn să ieșiți din case pentru a scăpa de acest guvern incompetent și corupt! Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea! Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă! Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!”, a scris Marcel CIolacu pe Facebook.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2020 - 06 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.