Călin Popescu Tăriceanu susține că deși vaccinul anti-COVID nu există încă, președintele Klaus Iohannis se folosește de el în scop electoral, încercând să manipuleze populația.

Azi, o nouă acțiune propagandistică a dlui Iohannis! Se numește vânzarea pielii ursului din pădure: capitolul vaccinul! Toți știm că el nu există încă, dar asta nu îl împiedică pe dl Iohannis să îl vândă în scop electoral! Pentru că sunt alegeri pe 6 decembrie și ei nu au ce realizări să arate! Mai mult, îl administrează cu armata! Știți de ce? Tot pentru că sunt alegeri pe 6 decembrie! Și să te afișezi cu armata dă bine la populație! Manipularea nu se încheie aici! Urmează pasul 2, atunci când ne vor spune, direct sau prin intermediari, că vaccinul vine în România pentru că sunt ei nemți și au pile la UE!”, a scris Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu speră că mai mulți români observă că „acest spectacol ieftin de fum și petarde” al președintelui este „doar propagandă goală”.

De asemenea, acesta susține că, cerl mai probabil, vaccinul anti-COVID va apărea în primul sau al doilea trimestru al anului 2021, așa vine cu propunerea de testare națională constantă.

Oameni buni, acest vaccin o să apară la un moment dat, poate în primul trimestru a lui 2021, poate în al doilea. Doze puține, priorități pentru medici, armată, poliție, servicii, școli etc, normal! Deci, trebuie să ne pregătim pentru un an 2021 cel puțin la fel de greu ca cel care se termină peste o lună! De aceea, propunerea noastră este să testăm național, masiv și constant! Și să începem cu cei carantinati în comunitățile lor, cu elevii și cadrele didactice pentru a putea redeschide școlile. Și, când o veni vaccinul, o să-l considerăm o surpriză plăcută! Dar haideți să nu stăm cu mâinile în sân așteptând salvarea de la guvernul Iohannis-Orban, că ne-am cam lămurit!”, a mai scris Tăriceanu.

Citeste si:
Rafila: „Au sosit primele doze de vaccin cu noua formulă contra...
Rafila: „Au sosit primele...

Acesta încheie postarea sa cu o ironie la adresa lui Klaus Iohannis, afirmând că președintele iese la conferințele de presă abia după ce are un text scris pe care să îl „recite” de pe prompter și doar la orele de audiență maximă.

P.S. V-ați gândit vreodată de ce este o pauză de 2-3 ore între momentul în care se termină întâlnirile dlui Iohannis și momentul în care acesta iese în conferință de presă? Nu doar pentru că urmărește ora de maximă audiență la TV, ci și pentru că atâta durează că cineva să-i scrie un text pe care dl Iohannis să-l recite de pe prompter la o oră de maximă audiență!”, a conchis Călin Popescu Tăriceanu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2020 - 07 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.