Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul PNL de „bătaie de joc”, făcând referire la cardul pentru mese calde, acordat persoanelor de peste 75 de ani, în valoare de 180 de lei pe lună.

Reacția lui Marcel Ciolacu a venit în urma anunțului făcut de Ludovic Orban, potrivit căruia „persoanele în vârstă de peste 75 de ani cu pensia până în 704 lei, pensia socială, urmează să beneficieze de acest tichet de masă pe suport electronic în valoare de 180 de lei pe lună”.

6 lei pe zi! Aceasta este rația impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani, cărora le-a dat, în bătaie de joc, carduri pentru mese calde acum, în campanie electorală! 6 lei pe zi! Doar de la restaurantele închise de același Orban! În frig, pe terase, sau on-line, de la zeci de km distanță, pentru cei din mediul rural. Ați auzit ceva mai cinic de atât?! Bineînțeles, banii pe card vor veni doar după alegeri. Acum, doar promisiuni...

Așa sunt folosite fondurile europene, de un guvern care și-a făcut un titlu de glorie din a-i umili pe toți românii. Total ineficient pentru persoanele cărora li se adresează programul european, dar în folosul clientelei liberale”, a scris Marcel CIolacu.

Liderul PSD i-a adresat apoi trei întrebări premierului Ludovic Orban:

Ludovic, tu ce mănânci de 6 lei pe zi? A cui este firma care a tipărit cardurile? Ale cui sunt restaurantele agreate să primească acele carduri?”, se arată în postarea de pe Facebook a lui Marcel Ciolacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2020 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.