Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a izbucnit din cauza dublei măsuri care se aplică față de politicienii PSD care au probleme cu legea. Simonis remarcă faptul că nimeni nu pare să fie deranjat de problemele penale ale unor candidați ai PNL.

Liderul deputaților PSD se arată deranjat de atenția pe care o primesc cazurile de social-democrați cu probleme penale, spre deosebire de cazuri similare de la alte partide.

„Cred că după ce se va depăși perioada aceasta a alegerilor, se va lua o decizie și în acest sens, pentru că noi ne-am propus înainte de a constitui listele și știți că la PSD nu veți găsi candidați pe liste cu probleme penale, în schimb, dacă ne uităm la PNL, veți găsi mulți candidați care au probleme din punct de vedere penal.

Domnul Tudorache are această suspiciune, care a intervenit în perioada campaniei electorale. Mă deranjează că atunci când este cineva de la PSD cu o suspiciune cât de mică e un întreg eveniment, or când sunt zeci de candidați de la PNL cu probleme penale (...), sunt mulți oameni cu probleme penale pe listele PNL și nimeni nu pare să fie deranjat de acest lucru (...). PSD a făcut curățenie pe liste, înainte de a depune listele”, a declarat Simonis la RFI.

Citeste si:
Ministrul Energiei răspunde teoriilor lansate de Marcel Ciolacu
Ministrul Energiei răspunde...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.