Gabriela Firea reacţionează la acţiunea candidaţilor PNL Bucureşti, care s-au deplasat la sediul PSD, cu Florin Cîţu în frunte, pentru a depune o scrisoare adresată lui Marcel Ciolacu.

Iniţial, Firea a atras atenţia că Violeta Alexandru, semnatara scrisorii, a fost diagnosticată joi cu Covid-19. În locul Violetei Alexandru, la sediul PSD s-a deplasat însă ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, iar Firea îl critică pe acesta pentru că face acţiuni de campanie în loc să meargă la muncă.

Alo, Domnii Orban, Tătaru, Arafat!!! Colega voastră, Violeta Alexandru Bau zisă Lighean, ministrul muncii cu cel mai mare număr de șomeri, a anunțat acum 4 zile că are Covid-19. Legea și regulile nu sunt valabile pentru toți românii? Ea are voie să încalce cele 14 zile de izolare? Ne-a anunțat că ne face o vizită de campanie electorală. Dacă e aptă de muncă, de ce nu se duce la serviciu? Că e plătită din banii românilor!

Lăsați politica de gâgă și acțiunile de șicanare de 2 lei! Cu astfel de acțiuni ridicole ați reușit să omorâți PNL în București. La locale a ieșit pe locul 3. Vreți pe 4 la parlamentare? Munciți pentru oameni, gășiți soluții, aveți bugetul țării pe mână și toate instituțiile. Nu vă mai jucați cu viața românilor! Ajunge cât v-ați bătut joc de ei!

Doamna Bau, când creșteți alocațiile, dar pensiile? Când vă ocupați de firmele private care mor pe capete și sunt nevoite să renunțe la angajați? Astea sunt problemele reale ale țării! Sunteți pe cale de disoluție cu cinismul și răutatea față de oameni", a scris Firea pe Facebook.

Candidaţii PNL Bucureşti la alegerile parlamentare au mers, luni, la sediul central al PSD pentru a depune scrisoarea deschisă adresată preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, în care afirmă că PSD „nu mai are dreptul moral de a conduce România”. „Sunteţi la fel de corupţi, aroganţi şi mincinoşi”, susţin liberalii, care-i transmit lui Marcel Ciolacu că nu iubeşte decât clientela de partid.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2020 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.