Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea critică decizia autorităților privind carantinarea localităților din județul Ilfov.

Fostul edil consideră absurdă ideea autorităților de a carantina localitățile din jurul capitalei, informează HotNews. Aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care vorbește despre măsurile luate de autorități.

„Ferească Dumnezeu de prostul harnic - spune o vorba din popor. Se aplică azi perfect. Proastă guvernare și gestiune mai are încă un exemplu, mare cât Casă Poporului! Orban a carantinat județul Ilfov, care se află în jurul Bucureștiului, circular, că un manșon. Zona limitrofă! Practic, localitățile ilfovene sunt lipite de cartierele Capitalei. Nedelimitat! Bucureștenii care și-au construit sau cumpărat case în Ilfov sunt azi la fel de numeroși că localnicii din vatra comunelor și fostelor comune devenite orașe. Oamenii trebuie să ajungă zilnic la muncă, la doctor, la diferite instituții ale statului. Prefectura Ilfov, Consiliul județean Ilfov, Spitalul județean Ilfov sunt toate în București!! ”, a scris fostul edil.

Firea se întreabă dacă premierul Ludovic Orban știe toate aceste lucruri, în condițiile în care și el locuiește într-una din localitățile care au intrat în carantină.

„Orban, știi asta? Ar trebui să știi! Și tu ai casă în Dobroiești, jud Ilfov. Cum să carantinezi zona metropolitană de Capitală? Nu poți opri oamenii să circule, să-și rezolve probleme administrative, să muncească. Adică să trăiască! Haosul de la guvernare întrece orice limita! Nu mai au nicio fărâmă de discernământ! Toate deciziile sunt pompieristice și împotriva oamenilor! ”, a adăugat aceasta.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2020 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.