Andrei Caramitru, membru USR, susține că votanții PSD sunt „leneși și proști”. Acesta a adăugat că doar acești oameni votează „demenții populiști”.

„Cine Votează PSD? Cine Votează in celelalte tari cu demenții populiști ?

Cei care sunt eșuați. Pierduți undeva intr-un sat, fără bani, fără prieteni, fără educatie, fără job bun. Pensionari care urăsc pe tineri și “schimbările” din jur - atât de plini de ură ca pana si familia lor fuge de ei.

Și votează isteric ca sa pedepsească oculta, elita condusă de Soros și Bill Gheitz, sa pedepsească “sexo-marxiștii” de prin orașe care lucrează in IT, sa pedepsească intelectualii. Sa pedepsească adică pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați ca ei. Pentru că sunt convinși ca de fapt e o mare conspirație - oculta ii vrea săraci cumva. Cineva are ceva cu ei domne.

Ce nu înțeleg ei - sunt săraci și vai de mama lor pentru că:

(1) sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

(2) Votează hoți și ticăloși să le fie primari. De prosti ce sunt. Și atunci evident ca acolo unde stau ei e mizerie și nu sunt job-uri

(2) sunt leneși. Dacă ar vrea - ar putea sa se mute unde sunt job-uri bine plătite. In orașele mari sau in străinătate. Ar putea sa învețe o nouă meserie. Dar nu și nu - că e greu domne. Sa ni se dea ! Pai de ce sa vi se dea? Mergeti la muncă ! De asta ii respect eu pe cei care merg la cules căpșuni sau sparanghel in străinătate - aia muncesc cinstit - dar nu pe alcooliștii de la birtul satului care înjură și se plâng și Votează PSD.

Leneși și proști. Dar multi. De asta trebuie sa ieșim toți la vot de fiecare data ca altfel ajungem rău de tot.”


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2020 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.