Premierul Ludovic Orban a declarat că programul de guvernare al PNL, pentru perioada 2021-2024, a fost realizat de 472 de specialiști, membri sau simpatizanți, iar scopul liberalilor este de a „repara statul”.

6 decembrie reprezintă un moment de referinţă în istoria României. Pe 6 decembrie lăsăm în urmă ceea ce ne dezbină, lăsăm în urmă stângăciile şi nerealizările noastre, practicile, unele dintre ele, neperformante şi ne unim forţele pentru România. Nimeni nu va fi lăsat în urmă în România pe care ne-o imaginăm şi pe care o vom construi, dar nimeni nu trebuie să lipsească de la acest efort naţional. 6 decembrie este un apel naţional pentru o cauză naţională. Aici nu e vorba despre partizanate politice, este vorba despre viitorul României, despre ceea ce se va întâmpla cu noi toţi”, a declarat premierul.

Ludovic Orban a spus că programul de guvernare pregătit de PNL pentru perioada 2021-2024 a fost realizat de 472 de specialiști, membri sau simpatizanți ai partidului.

Mai mult decât atât, premierul susține că datorită acestui program de guvernare autoritățile europene au fost determinate să ofere fonduri de peste 80 de miliarde de euro.

Efectul combinat va fi o transformare în bine a ţării noastre, dar mai presus de toate vom repara statul. Acesta va fi principalul pilon, catalizatorul transformării României. Statul se va transforma din sursa tuturor relelor într-o sursă care facilitează dezvoltare, de la a fi prezent atunci când nu este necesar, până la a fi prezent doar atunci când este necesar, de la a fi un obstacol pentru cetăţeni, la a fi un factor de facilitare a aspiraţiilor lor, de la a fi un leagăn al corupţiei, la a se transforma într-un vector al transparenţei, de la a băga sub preş problemele, până la a le rezolva responsabil”, a mai spus Orban, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2020 - 06 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.