Fostul președinte, Traian Băsescu, a povestit într-o postare pe Facebook despre evenimentele din ianuarie - februarie 2012, care priveau un nou proiect de lege în Sănătate, acuzându-l pe secretarul de stat, Raed Arafat, de sabotarea sistemului medical din România.

Fostul președinte a amintit de protestele din 2012, pornite în urma unei dispute publice a lui Raed Arafat cu peşedintele de atunci. Mitingurile au fost în semn de solidaritate cu Arafat, apoi s-au transformat proteste contra guvernării Traian Băsescu - Emil Boc.

Ianuarie – februarie 2012. PSD-ul lui Ponta şi PNL-ul lui Antonescu scoteau oameni în stradă pentru blocarea proiectului de lege a sănătăţii care avea ca obiectiv reformarea sistemului de sănătate.

Mai mult, actualul premier Ludovic Orban se ducea în piaţă, să se gudure pentru puţină popularitate marca USL, alături de protestanţii manipulaţi de vajnicii moderatori de la televiziuni care azi «răcnesc» despre nereformarea sistemului (ce zici dom Ciutacu?).

Sigur şi Arafat «stăpânul salvărilor roşii», a avut rolul lui. Când românii vor înţelege cât rău a făcut Arafat sistemului medical, Arafat va fi pensionar.

Mâine, voi posta pe blogul meu băsescu.ro dar şi aici pe fb, un proiect al legii sănătăţii. Sper să-l citească şi să se pronunţe asupra lui oameni care vor să schimbe ceva”, a scris pe pagina sa de Facebook Traian Băsescu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2020 - 07 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.