Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, a lansat un atac la adresa Guvernului PNL și a lui Ludovic Orban, acuzându-l pe premier că este preocupat de situația spitalelor din România doar din interes electoral. Tudose a cerut demisia lui Orban de la conducerea Guvernului, spunând că „ar mai curăța un pic din această mizerie”.

Ieri, 16 noiembrie 2020, a fost o zi memorabilă! A fost ziua când Orban (Ludovic) a aflat că sunt spitale în București. Se pare că primul care a aflat a fost Orban-premieru’. Acesta l-a informat pe Orban-PNL. Au întrebat la mediu dacă mai este în atmosferă fum și cenușă de la Neamț și dl ministru le-a spus că sunt în siguranță. Și atunci au plecat împreună cu noul-primar-general-dă-București în inspecție!!! Evident la spitale! Să vadă unde locuiesc ele, spitalele, și ce fac ele pe timp de pandemie și să numere ei prizele și extinctoarele. O zi obositoare, dar plină de succes: toată lumea a văzut cum primarul e cu el, e cu PNL. Și poate nu mai iese pnl pe locu’ 3 la alegeri... și poate Orban-PNL îl mai ține pe Orban-premierul și după alegeri..

Aceasta a fost ziua de ieri a celor doi Orban. O zi de campanie cu bocancii prin cenușa de la Neamț! O demisie ar mai curăța un pic din această mizerie...”, a scris pe pagina sa de Facebook Mihai Tudose.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2020 - 07 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.