Eugen Teodorovici, senator PSD, cere demisia președintelui Klaus Iohannis și a Guvernului Orban, după tragedia petrecută la spitalul de la Piatra Neamț, în care 10 oameni au murit arși de vii.

Dacă și acum, ca în 2015, ești la fel de îndurerat, cutremurat și indignat, atunci demisia ta și a Guvernului tău‼️ Dacă mai ai un minim de onoare și decență, ești obligat să-ți dai demisia imediat! Ai rămas singura «constantă» politică între două mari tragedii și nici măcar nu ai tăria de caracter pentru a le «judeca» la fel!”, a afirmat Eugen Teodorovici într-o postare pe Facebook.

Teodorovici îl acuză pe Kaus Iohannis de blocarea Spitalului Mobil de la Lețcani, „care putea salva vieți oamenești”, din motive politice, mai exact pentru că acesta „fost construit de adversarii politici”.

Atunci, ai cerut demisia guvernului, iar acum, când ai guvernul tău ...!️? Guvernul tău vinovat pentru blocarea, din motive strict politice, a Spitalului mobil de la Lețcani, care putea salva vieți omenești! Și pentru ce toate acestea? Doar pentru că a fost construit de adversarii politici?”, a scris Teodorovici.

Retail jobs

Senatorul PSD spune despre Iohannis că este un „președinte laș”, care nu îți poate asuma eșecul.

Werner Iohannis, ești un președinte laș! Nu poți admite nici măcar acum, după această tragedie, că ai eșuat lamentabil în toate planurile tale și vei rămâne în istorie drept șeful de stat care a ajuns să-și saboteze semenii, propriul popor, doar din ură și sete de răzbunare politică”, a mai scris Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2020 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.