Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi acuză pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul Ludovic Orban de „propagandă mincinoasă”, plafonând numărul de cazuri pentru că nu se fac câte teste ar trebui.

Propagandă mincinoasă! Asta face Iohannis! Plafonați cazurile... pentru că nu testați! Ajustați cifrele din pix! Chiar credeți că românii nu au înțeles ce faceți?! V-au spus-o verde în față specialiștii, statisticienii, toți cei de bună credință! Doar Iohannis continuă să repete ca o flașnetă electorală că Guvernul Său e cel mai bun și mai deștept de pe planetă! Dar să-l scuturați de guler pe Orban și să-l întrebați de ce nu s-a atins niciodată capacitatea de 50.000 de teste zilnice cu care se tot laudă, nu puteți, domnule Iohannis? Sau să-l întrebați de ce românii continuă să se testeze la privat, pe banii lor, pentru că Orban nu e în stare să facă anchetele epidemiologice așa cum trebuie?! Degeaba îl acoperiți! Românii știu deja ce faceți! Alegeri și apoi - când toată mizeria va ieși la suprafață – închidere. Totală! Eu însă cred că nu vă vor lăsa...”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2020 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.