Liviu Pop, fost ministru al Educației, a anunțat că demisionează din PSD, din cauza unor neînțelegeri cu președintele organizației din Maramureș, Gabriel Valer Zetea.

Astăzi m-am retras din Partidul Social Democrat. Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizație condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD și nici ultimul vot din Comitetul Politic Județean. Nerespectarea deciziilor democratice ale PSD de către acesta, coroborat cu aceeași conduită greșită din campania electorală recentă, mă determină să fac acest lucru. A condus și pierdut ultimele 3 campanii electorale și își dorește același lucru și pentru a 4 a oară. Mai mult, doamna puternică din spatele lui l-a determinat să nu respecte hotărârea democratică a 91 de primari, viceprimari si președinți de organizații locale PSD Maramureș”, a anunțat Liviu Pop.

Rămân același om care se va implica în a ajuta pe fiecare maramureșean și nu numai. Totodată, rămân alături de toți colegii și colaboratorii cu care am lucrat în ultimii ani”, a mai spus acesta.

Fosdtul ministru al Educației și-a rezervat dreptul de a analiza o eventuală revenire în PSD, dar doar după ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi președintele PSD Maramureș.

Îmi rezerv dreptul de a analiza revenirea în PSD doar după ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi președintele organizației PSD Maramureș. Să auzim numai de bine și succes tuturor candidaților”, a scris Liviu Pop pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
Ciolacu: „Prezentul este negru, iar viitorul - la fel fără acces la...
Ciolacu: „Prezentul este...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.