Victor Ponta, liderul Pro România, îi acuză pe premierul Ludovic Orban și pe Guvern că au distrus economia țării, iar criza economică va fi mult mai gravă decât cea sanitară.

Leave the kids alone, Ludovic. Lasă copiii să meargă la şcoală, lasă profesorii să meargă la şcoală, lasă părinţii să meargă la muncă! Nu închide pieţele. Am acelaşi mesaj de la cei din HORECA. Nu-i îngropa că nu ai cum să-i scoţi din groapă la anul. Ştim că în fiecare zi nu omorâţi doar economia, ci pe românii care produc”, a spus liderul Pro România.

Victor Ponta a ținut să amintească de deficitul bugetar al României, care a ajuns la 12,5 miliarde de euro.

În aceleaşi 9 luni am subvenţionat economia altor ţări. Trebuie un venit minim de criză pentru toţi cetăţenii care câştigă mai puţin de 2000 de lei pe lună”, a mai spus acesta.

Liderul Pro România a subliniat faptul că Guvernul PNL este la conducere datorită voturilor din partea PSD.

Sunteţi în funcţie cu voturile PSD. Criza economică ne va lovi mai mult decât criza sanitară”, a încheiat Victor Ponta, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2020 - 07 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.