Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul PNL de faptul că a devenit „mai periculos decât noul coronavirus”, iar greșelile pe care le-a făcut în guvernare au „scos total România din Europa”.

Acest guvern a devenit mai periculos decât noul coronavirus. Trebuie oprit, lucrurile trebuie repuse sub control!”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Acesta susține că PNL a gestionat greșit pandemia și criza economică din România și acuză Guvernul că ar urma să taie salariile și să mărească taxele.

Ați stat atât de mult cu ochii în sondaje încât ați uitat de nevoile reale ale acestui popor! Ați scos total România din Europa, nu doar în privința testării sau a școlilor pe care le țineți închise, dar și a modelul economic european”, a mai spus liderul PSD.

„Deficit record și datorii uriașe”

România riscă să piardă dreptul la fonduri europene. Ați depășit toate normele de disciplină fiscal-bugetară, care condiționează acordarea banilor europeni. Deficit record și datorii uriașe. Cele mai mari de după Revoluție. V-a spus-o clar Comisia Europeană, nu noi. Spuneți-le românilor adevărul, domnule Orban! Incompetența voastră, a celor din guvern, creează deja greutăți imense pentru acest popor. Incompetența voastră nu amenință doar viața și sănătatea românilor, ci și locurile de muncă, veniturile familiilor și siguranța lor alimentară”, a declarat Marcel CIolacu, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2020 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.