Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, nu este de acord cu deciziea Executivului de a închide piețele pentru a stopa răspândirea virusului Covid-19.

Toţi colegii noştri şi-au manifestat dezacordul profund despre ultimele măsuri anunţate de guvern. Este o nebunie completă ceea ce întâmplă, în special în privinţa închiderii pieţelor, târgurilor, oboarelor. Este o măsură care nu are nimic de-a face cu realitatea românească. Concluzia este că au dat ceva ca să dea, dacă nu cumva măsura trebuie să răspundă la alte «necesităţií» ale unora din guvern sau a guvernului în integralitate de creştere a cifrei de afaceri la supermarcheturi. Nu este nimeni în stare să explice de ce nu poţi fi într-o piaţă, într-un spaţiu vast, dar poţi cumpăra aceeaşi legătură de pătrunjel dintr-un supermarket, unde e mai multă lume decât în piaţă”, a declarat Mihai Tudose.

Vicepreședintele PSD susține că această măsură este „un atac foarte dur, nejustificat, crâncen” pentru producători și persoanele care vor să cumpere legume proaspete.

Acesta a mai adăugat că „este încă o dovadă că sunt rupţi de realitate”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2020 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.