Liderul PSD, Marcel Ciolacu, critică Guvernul Orban pentru modul de guvernare și susține că este „cel mai incompetent şi corupt Guvern postdecembrist”, cu care România nu poate continua următorii patru ani.

Marcel Ciolacu a dat câteva declarații, la lansarea candidaturilor social-democraţilor din Buzău. Liderul PSD a spus că se bucură că Guvernul a luat noile restricții, dar că nu înțelege întârzierea lor, având în vedere că Alexandru Rafila a anunțat, încă de acum trei luni, necesitatea adoptării unor măsuri suplimentare.

Înţelegem necesitatea unor restricţii. Domnul Alexandru Rafila ne anunţă de trei luni de zile că trebuie să luăm restricţiile, mai ales în ceea ce priveşte transportul în comun. Nu putem decât să ne bucurăm că Guvernul ia decizia privind calendarul decalat. Nu înţelegem întârzierea. Menţin părerea că e cel mai incompetent şi corupt Guvern postdecembrist. Nu are coerenţă în decizii. Le ia doar pentru interese politice. Ştiu că nu pot continua în următorii patru ani cu guvernul compus din Orban, Cîţu, Turcan. Nu cred că suntem bletemaţi să mai stăm patru ani cu un asemenea guvern”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu „Am luat decizia ca niciun corupt să nu candideze pentru demnitatea de parlamentar”

Marcel Ciolacu a ținut să sublinieze faptul că PSD vine la alegerile parlamentare cu „o echipă integră”, din care vor face parte doar candidați fără probleme penale.

PSD vrea să protejeze românii şi să stopeze pandemia. Sub nicio formă nu vor fi decizii politice în interiorul PSD în funcţie de interesele partidului. O să fim pe agenda românilor. Venim cu o echipă integră. Am luat decizia ca niciun corupt să nu candideze pentru demnitatea de parlamentar. Am deschis partidul către specialişti confirmaţi pe plan naţional şi internaţional. Avem specialişti în domeniul sanitar, economic şi în educaţie. Actualul guvern e depăşit. Uitaţi-vă cum ţin alegerile. Românii vor arăta PNL o lecţie pe 6 decembrie. E evident în ce parte ne îndreptăm, cu România ne îndreptăm într-o direcţie total greşită”, a mai spus Ciolacu, potrivit adevarul.ro.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2020 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.