Marcel Ciolacu, președintele social-democraților, îi provoacă pe liberali la o dezbatere pe tema Sănătății, precizând că ALexandru Rafila și toți specialiștii PSD sunt pregătiți.

Toate măsurile din planul PSD pentru combaterea pandemiei sunt elaborate de experți, nu de impostori și habarniști ca la PNL. Sunt măsuri concrete, coerente, care vor ajuta România să treacă de această criză și să revenim mai puternici”, a declarat Ciolacu.

Liderul PSD îi provoacă apoi pe liberali la o dezbatere pe teme de Sănătate.

Specialiștii PSD versus specialiștii PNL. Măsurile PSD pentru combaterea pandemiei versus măsurile PNL. Am vorbit cu profesorul Rafila și domnia sa este pregătit. Invităm toate televiziunile la această dezbatere”, a mai spus Ciolacu.

PSD are soluții simple, clare și coerente pentru combaterea pandemiei. Iohannis și PNL nu au niciun plan. Specialiștii PSD sunt gata să aibă o dezbatere transparentă cu oamenii PNL. Măsurile noastre vs ale lor. Profesorul Alexandru Rafila și toți specialiștii din PSD sunt pregătiți. Sănătatea românilor trebuie să fie pe primul loc!”, a scris Marcel Ciolacu alături de video-ul postat pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Octombrie 2020 - 06 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.