Gabriela Firea spune că scopul parlamentarelor este un nou guvern, că votul este „singură soluţie pentru a scapă de miniştri incompetenţi şi inumani precum Cîtu, Tătaru, Anisie, Violetă Bau Alexandru”, iar Ludovic Orban „patronează vesel-inconştient tot acest sistem guvernamental putred”.

„Mā întreabă prieteni şi cunoscuţi ce rost mai are să meargă la vot pentru alegerile parlamentare, dacă la locale a văzut o ţară întreagă ce s-a întâmplat şi nimeni nu a luat vreo măsură. Răspunsul este simplu : tocmai de aceea! Pentru că, nu pot ei fură, cât putem noi munci şi vota! În plus, votul este singură soluţie pentru a scapă de miniştri incompetenţi şi inumani precum Cîtu, Tătaru, Anisie, Violetă Bau Alexandru etc. Cei care, prin măsurile luate, sfidându-i pe români, au compromis economia, sănătatea, educaţia, protecţia socială. Ei ne dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, că se poate mai rău azi decât ieri şi mâine faţă de azi”, afirmă pe Facebook Gabriela Firea.

Ea mai spune că Ludovic Orban „patronează vesel-inconştient tot acest sistem guvernamental putred”.

„Scopul parlamentarelor este un nou guvern. Un guvern care să fie format din oameni competenţi, responsabili, cu grijă faţă de salariaţi dar şi pentru investitorii care creează locuri de muncă. Acum, sfidarea conducătorilor faţă de români e maximă, pentru că s-a strâns toată puterea într-o singură politică - preşedinte, premier, miniştri, instituţii reprezentative. Un adevărat pericol pentru democraţi”, conchide liderul social-democrat.

Citeste si:
Tudose: „Votul bate viața! Mor românii pe capete din cauza Guvernului”
Tudose: „Votul bate viața!...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.