Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat după declarațiile date de autoritățile sanitare, potrivit cărora va fi imposibil ca sărbătorile de iarnă de anul acesta să aibă loc în condiții normale.

Postarea integrală a Gabrielei Firea pe Facebook:

Cei care insistā în aceste zile pe ideea de Crāciun în singurātate si cum va fi cu totul diferit fatā de alti ani - de parcā lumea nu ar sti -, sunt tot cei care ne transmiteau insistent cā nu vom avea un Paste “normal”. De parcā nu întelesese aproape toatā lumea situatia.

Ei ca ei, “specialistii”. Dar guvernantii, care nu stiu sa propunā altceva decât māsuri dure împotriva cetātenilor, se fac vinovati de transmiterea în masā a sentimentelor de deznādejde, depresie, tristete, neputintā.

La un moment dat, virusul va trece.

Citeste si:
Firea, mesaj de 1 Decembrie: „Azi, de ziua ta, iartă-ne, patrie!”
Firea, mesaj de 1 Decembrie:...

Dar a calculat vreun “expert” cât va dura si ce proces anevoios va fi sā-si revinā copiii, adolescentii, tinerii, chiar si adultii, dupā aceastā perioadā în care au fost învinovātiti si stresati, terorizati?În care singura politicā de sānātate publicā a fost “distantarea” de tot si toate?

Adevāratii specialisti si adevaratii conducatori sunt umani! Sunt receptivi la nevoile populatiei. Sunt plini de solutii salvatoare! Nu vin doar cu decizii traumatizante!

O natiune în care nu existā nicio urmā de empatie la nivel de conducātori, nicio grijā fatā de moralul oamenilor, este o natiune care va rāmâne cu sechele la nivel psihologic, în mentalul tuturor”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
Medic: Dacă 90% din oameni ar purta mască, transmiterea virusului...
Medic: „Dacă 90% din oameni...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.