Preşedintele USR, Dan Barna, a subliniat, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Armatei, că România "a fost făcută de cei care nu au stat deoparte", iar printre ei, întotdeauna, se află la loc de frunte ostaşii care "au scris istorie plătind, uneori, cu viaţa", informează Agerpres.

„Mă auziţi adesea spunând că România a fost făcută de cei care nu au stat deoparte. Printre ei, întotdeauna, se află la loc de frunte ostaşii Armatei Române. Lor le rămân mereu recunoscător. Ei au scris istorie plătind, uneori, cu viaţa. Ei continuă să scrie istorie şi azi când ne asigură condiţiile pentru a construi o societate mai bună", a scris Barna, duminică, pe Facebook.

El a adăugat că de Ziua Armatei românii trebuie să se gândească "pentru un moment" şi la familiile militarilor.

„Preţul pentru siguranţa noastră e plătit şi de părinţii, partenerii şi copiii care îi aşteaptă în fiecare zi acasă. La mulţi ani Armatei Române!", a transmis Dan Barna.

Citeste si:
Bilanțul Covid-19: 9.739 de cazuri noi și 1.205 pacienți internați...
Bilanțul Covid-19: 9.739 de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.