PSD s-au întrebat retoric pe pagina lor oficială de Facebook de ce PNL ascunde bugetul pe anul 2021. Cîțu le-a oferit o replică dură acestora!

Florin Cîțu le-a oferit o replică dură celor de la PSD, după ce aceștia s-au întrebat retoric de ce ascunde partidul PNL bugetul pe anul 2021, potrivit Epochtimes-Romania.

"De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! La întrebarea psd-iştilor 'de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021' nu se poate răspunde decât cu o altă întrebare: de ce pun proştii întrebări când oricum nu înţeleg răspunsurile? (...) Aşadar, care este raspusul la întrebarea 'de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021'? Pentru că este ILEGAL!", a declarat Florin Cîţu.

Ministrul de Finanțe, invocând articolul 35, a arătat că dacă alegerile generale parlamentare sunt organizate în ultimele 3 luni ale anului, calendarul este următorul:

a) Ministerul Finanţelor Publice, pe baza proiectelor de buget ale ordonatorilor principali de credite şi a bugetului propriu, întocmeşte proiectele legilor bugetare şi proiectele bugetelor pe anul următor, pe care le depune la Guvern în termen de 15 zile de la învestirea noului Guvern, conform art. 103 din Constituţia României, republicată;

"Asta se întâmplă când trei ani de zile eşti preocupat DOAR de furat şi de schimbat legile justiţiei ca să nu mergi la puşcărie pentru că ai furat. Nu ai timp să citeşti legile modificate tot de oamenii tăi. Credeţi că acum socialiştii vor opri propaganda infectă la adresa mea în legătură cu acest subiect?", a mai adăugat acesta.

Pesediștii au declarat pe Facebook: "De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021? Pentru că urmează redeschiderea discuţiilor cu Fondul Monetar de Investiţii, iar Guvernul Orban urmează să majoreze TVA, să taie – aşa cum au mai făcut! – salarii şi să concedieze masiv pentru a acoperi găurile din buget produse prin măsurile haotice din acest an".


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.