Gabriela Firea spune despre primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, că este în incompatibilitate crasă, referindu-se la procesele pe care le are acesta cu Primăria Capitalei.

Nicuşor Dan e într-o incompatibilitate crasă şi e păcat că unii cetăţeni nu au observat. El a dat în judecătă cetăţeni, companii care investesc în Bucureşti şi acum spune că e posibil, după ce a vorbit cu avocaţi, că e posibil să se retragă din acea asociaţie.

Însă el e autorul moral al plângerilor care vor merge în instanţă, cu alte cuvinte, primarul ales îl dă în judecată pe primarul ales. E o situaţie de lipsă de respect faţă de lege şi faţă de cetăţeni”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea: „Să-și dea demisia şi să se organizeze din nou alegeri locale”

După ce Nicușor Dan a acuzat că se anunță iarnă grea pentru Bucureșteni, Gabriela Firea a spus că acesta ar trbui să își dea demisia dacă nu este capabil să conducă un oraș mare precum Bucureștiul.

Dumnealui a spus, nu altcineva, că în maxim o lună de la intrarea în primărie rezolvă și problema apei calde și a căldurii, şi transportul, şi traficul sufocant, şi poluarea. Bine, a zis că în prima zi, dar noi încercăm să fim rezonabili. Așteptăm toate aceste lucruri. De săptămâna viitoare, când probabil va depune jurământul, până la Moş Nicolae sau la alegerile parlamentare, așteptăm rezolvarea acestor probleme. Dacă va veni săptămânal să spună că eu sunt primar general, atunci să-și dea demisia.

Mesajul meu pentru Nicușor Dan: luni, marți, să depună jurământul, atunci când instanța va hotărî, și apoi să-și dea demisia şi să se organizeze din nou alegeri locale, pentru că este clar că nu are capacitatea profesională și energia personală pentru a manageria un oraș mare ca Bucureștiul”, a declarat Gabriela Firea, potrivit antena3.ro.

Citeste si:
Prognoza meteo - 25 octombrie 2021. Cer senin, fără precipitații
Prognoza meteo - 25 octombrie...

Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Octombrie 2020 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.