Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei, susține că PSD încearcă să-i amâne preluarea mandatului prin tot felul de „șicane penibile” și a anunțat că „se pregăteşte o iarnă grea pentru bucureşteni în ceea ce priveşte serviciul de încălzire”.

La Bucureşti o să mai aşteptăm cel puţin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Sunt 52 de cereri pe care le-au făcut consilieri PSD şi apropiaţi ai PSD care vor fi discutate luni de Curtea de Apel Bucureşti. Sunt motive ridicole. Se vorbeşte de fraudă electorală în acelaşi stil conspiraţionist cu care PSD ne-a obişnuit. Cererile sunt copy/paste, se reiau inclusiv greşelile gramaticale de la una la cealaltă”, a declarat Nicușor Dan.

Acesta a ținut să amintească faptul că Gabriela Firea este încă primarul în exercițiu.

Dacă cineva are o problemă cu apa caldă trebuie să o întrebe pe Gabriela Firea. Este un primar care şi-a abandonat mandatul, atribuţiile legale. (...) Vreau să mai remarc atitudinea resentimentară şi răutatea şi rea-voinţa unui personaj care a pozat în întruchiparea virtuţilor creştine. Am vorbit în campania electorală de o caracatiţi de interese în PMB. Ăsta e motivul pentru care se tergiversează, pentru ca oamenii ăştia să acopere lucruri pe care le-au făcut în timpul mandatului şi, pe ultima sută de metri, să regularizeze anumite lucruri pe care le-au făcut”, a mai precizat primarul ales al Capitalei, potrivit Mediafax.

Nicușor Dan susține că „în mod deliberat se pregăteşte o iarnă grea pentru bucureşteni în ceea ce priveşte serviciul de încălzire pentru ca în stilul binecunoscut PSD să dea vina pe noua administraţie că nu e în stare să rezolve problemele oraşului”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Octombrie 2020 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.