Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, consideră că Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel "vor fi huliţi" pentru că au decis să candideze la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea PSD şi că opiniile pe care le vor exprima cei doi în legătură cu pandemia "nu mai au niciun fel de credibilitate".

Cum să te duci tu, Alexandru Rafila şi Streinu-Cercel, care ai fost în frontul de luptă anti-COVID, să te duci să candidezi la PSD? Oare ce a putut să le promită, să te duci să candidezi la PSD, care a torpilat sistematic, de şapte luni de zile, tot efortul autorităţilor şi al specialiştilor făcut pentru a limita creşterea numărului de cazuri? Eu, personal, nu pot să înţeleg, este o decizie pentru care vor fi huliţi, vă spun sincer. Nu mai au niciun fel de credibilitate în opiniile pe care le exprimă, legate de pandemie. (...) Când suntem într-o creştere a numărului de cazuri, când e nevoie de fiecare om care este implicat, mi se pare o greşeală gravă pentru ei, ca oameni care au fost implicaţi în activitate şi au avut rezultate. Să te duci să îţi depui candidatura la PSD mi se pare un fel de abandon în luptă”, a declarat Orban, în cadrul unei emisiuni la B1 TV.

Liderul PNL a adăugat că, din punctul său de vedere, PSD reprezintă, astăzi, „pericolul cel mai mare pentru România”.

Pericolul cel mai mare pentru România, astăzi, este PSD. Tot ce face PSD îl transformă într-un duşman grav al viitorului, al şansei României de a avea un viitor, de a avea dezvoltare, de a avea cu adevărat şansa de a-şi reveni şi de a sta pe picior de egalitate la masa naţiunilor dezvoltate. PSD este un partid duşman al României”, a mai spus Ludovic Orban, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Octombrie 2020 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.