Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, spune că noua echipă înseamnă oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate, aşa cum este doctorul Alexandru Rafila şi mulţi alţii care vor intra în viitorul Parlament.

„România traversează cea mai gravă criză sanitară şi economică din istorie. Un guvern competent şi responsabil ar fi lucrat alături de specialişti pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat aşa şi ţara noastră se află aproape de un dezastru. Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD şi-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate. Aşa cum este domnul doctor Rafila. Şi mulţi alţii care vor intra în viitorul Parlament”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că PSD trebuie să aducă în Parlament o echipă puternică cu care să poată implementa ideile din programul de guvernare, „planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a creşte apoi economia şi nivelul de trai al oamenilor”.

„Suntem cel mai mare partid din România şi este normal ca oamenii să aştepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii”, a susţinut el.

Citeste si:
Ciolacu: „Ne vom întâlni cu liderii sindicatelor pentru bugetul...
Ciolacu: „Ne vom întâlni cu...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.