Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, ar putea candida la alegerile parlamentare din decembrie, pe listele PMP.

Eugen Tomac, președintele PMP, a fost întrebat dacă este posibil ca Elena Băsescu să apară pe listele de la alegerile parlamentare, din partea PMP, iar acesta a spus că nu poate nici să confirme, nici să infirme informația.

Nu pot să vă confirm şi nici nu pot să vă infirm. Tot ce pot să vă spun este că Elena Băsescu este membru PMP de la crearea partidului. La şedinţa de astăzi nu am discutat acest subiect”, a spus Eugen Tomac.

Ion Cristoiu susține că PMP se pregătește de guvernare după alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar pe listele de la alegeri se va regăsi și Elena Băsescu, care „va trage partidul în sus”.

Profeţia mea este că PMP se pregăteşte să obţină un scor foarte bun la alegeri. Eu stau peste drum de sediul PMP şi coşmarul meu este ca PMP să nu ajungă la guvernare că nu mai am loc de parcare. Eu parchez în zona aia şi deja să ştiţi că nu mai sunt locuri. Pot să dau o şi o profeţie. Va candida şi Elena Băsescu. A fost o discuţie dacă la Constanţa. Se pare că va candida la Bucureşti. Traian Băsescu nu va mai candida acum, iar numele de Băsescu va trage partidul în sus. Probabil el se va implica acum pentru fiică-sa. Dar oricând PMP va avea un loc în guvernarea viitoare, mai mult decât USR-PLUS. Eu văd guvernarea viitoare PNL- peste 40%, PMP şi UDMR, făcând împreună o majoritate de 54-55%”, a declarat Cristoiu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Octombrie 2020 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.