Gabriela Firea îl sfătuiește pe Nicușor Dan, înainte să-i predea ştafeta la Primăria Capitalei, să mintă mai puțin și să facă mai mult. Firea are un mesaj și pentru premierul Orban: să dea bani Capitalei și să rezolve problemele orașului.

Gabriela Firea a fost întrebată ce sfat are pentru noul primar al Capitalei, înainte de ședința PSD în care sunt analizate rezultatele alegerilor locale din 27 septembrie.

„Să mintă mai puțin, să facă mai mult, va constata că nu găsește nicio caracatiță în Primărie, va constata că sunt oameni în majoritate buni, muncitori și loiali capitalei. Hai să le punem în cârcă consultanților, poate dumnealui este de bună credință, să-l vedem la treabă”, a declarat Gabriela Firea

Aceasta a comentat și declarațiile premierului Ludovic Orban despre problemele Capitalei: „Chiar aseară premierul a recunoscut, gura păcătosului adevăr grăiește, faptul că în București nu pot fi rezolvate problemele mari lăsate de izbeliște de 30 de ani decât printr-o colaborare dintre Primărie și Guvern (...) Mă bucur că domnul Orban îmi dă, în sfârșit, dreptate. Iată că acum se găsesc și bani, totul se poate. Cetățenii au fost chinuiți un an doar ca să fiu eu scoasă din Primărie. Măcar să curgă lapte și miere, eu mi-aș dori pentru că vreau să le fie bine bureștenilor”, a precizat Firea, citată de mediafax.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Octombrie 2020 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.