Gabriela Firea, înainte de ședința conducerii PSD a declarat că „cineva încearcă să bage bățul prin gard”, cu referire la informațiile pe surse potrivit cărora conducerea centrală nu ar susține-o în demersul de contestare a alegerilor din București.

Ea le-a cerut celor din PSD care vor să-i reproșeze înfrângerea să își asume public declarațiile, completând însă că nu se simte abandonată de colegi, menționează g4media.ro.

„Vom face o analiză a rezultatelor. În București am dublat scorul de la europarlamentare, am avut un scor politic de 33% la Consiliul General. Dacă cineva îmi dorește capul, îl pun pe tipsie cu drag. Cine are ceva de spus să spună direct și nu pe surse. Dacă discutăm pe surse pe site-uri care sunt împotriva noastră, nu e bine. Cred că cineva încearcă să bage bățul prin gard. Nu am simțit că sunt abandonată de colegii mei”, a declarat Gabriela Firea la intrarea în sediul PSD.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.