Liderul USR Dan Barna a declarat că nu există, în prezent, niciun temei pentru fi renumărate voturile în Sectorul 1 şi a precizat că la Primăria Sectorului 1 edil este Clotilde Armand, iar rezultatele finale ale BEC vor arăta acest lucru.

„Mai sunt 10-11 secţii de validat. Sper şi îmi doresc ca până la sfârşitul acestei seri să avem şi acest sector închis, din care PSD să dă greu dus”, a spus Dan Barna după ce a fost la sediul biroului electoral din Sectorul 1 al Capitalei, potrivit mediafax.ro

El nu este de acord cu renumărarea voturilor: „În momentul de faţă nu există niciun temei pentru renumărarea voturilor. Ceea ce există în sistem există şi pe procesele verbale reale, pe care le are fiecare delegat al fiecărui partid şi cifrele se leagă foarte bine”.

De asemenea, Barna spune că există suspiciuni de fraudă la alegerile din acest sector.

„Miza e că lucrurile nu pot rămâne aşa. Nu putem să închidem din nou ochii la o dovadă de furt. (...) Încercarea de fraudare rezultatul alegerilor este infracţiune. (...) Camera identificată deasupra biroului electoral este un atelier de manufactură electorală al PSD. (...) La Sectorul 1 am prins PSD furând”, a mai spus acesta.

Citeste si:
Profesorii vor primi un stimulent lunar de 2.000 de lei pentru...
Cadrele didactice vor primi...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Dan Tudorache a solicitat BEC renumărarea voturilor

După ce Clotilde Armand l-a acuzat pe Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, că a fraudat alegerile locale, acesta a cerut Biroului Electoral Central renumărarea voturilor în sector.

„Azi-noapte, am solicitat Biroului Electoral Central renumărarea voturilor.

Îmi doresc transparență totală, în primul rând pentru a elimina orice suspiciune despre furtul voturilor.

Pentru că voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.

Citeste si:
Rusia începe vaccinarea în masă cu Sputnik V, contra virusului...
Rusia începe vaccinarea în...

E normal ca într-o luptă atât de strânsă să se verifice fiecare vot. Nu sunt însă normale nici presiunile, nici manipulările”, a scris Dan Tudorache pe contul său de Facebook.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.