Gabriela Firea și-a recunoscut înfrângerea la alegerile locale, găsind deja vinovați pentru eșecul său de la Primăria Capitalei: Victor Ponta și lipsa apei calde, pentru diferența de 5% între ea și Nicușor Dan.

Gabriela Firea a recunoscut cu greu înfrângerea de la alegeri, având ocazia să mai vorbească, pentru ultima dată, din fotoliul de primar al Capitalei. Aceasta a spus că nu are nimic să își reproșeze, dar a dat vina pentru eșecul său pe lipsa apei calde și, voalat, pe fostul său coleg, Victor Ponta, care a avut propriul candidat la alegeri.

Ministerul Energiei, deci de guvern. Au ţinut în revizie aceste CET-uri sau au livrat la presiune mică sau cantitate insuficientă numai pentru ai întoarce pe bucureşteni împotriva mea. Centru-stânga nu s-a reuşit această coagulare a forţelor. Am fost dezbinaţi şi nu din vina mea. De la inamici accepţi mai uşor anumite critici. Atunci când cei din familia ta te lovesc, de multe ori pe la spate, ştiţi cum se spune «cuţitul înfipt în spate», e mai dureros”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a invitat-o pe Gabriela Firea să „rămână în linia întâi a Partidului Social Democrat” și să candideze la alegerile parlamentare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Septembrie 2020 - 07 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.