Vicepremierul Raluca Turcan, lider al PNL Sibiu, a anunţat luni, pe pagina sa de Facebook, că liberalii au câştigat majoritatea primăriilor din judeţ, ceea ce înseamnă 43 de posturi de primar, cu 9 mai multe decât cele deţinute până în prezent.

„PNL Sibiu a câştigat 43 primării din judeţul Sibiu, cu 9 mai multe decât cele 34 pe care le conduceau colegi liberali până la alegerile din 27 septembrie. Este cel mai optimist semnal ca sibienii au încredere în noi, o dovadă că munca liberalilor este apreciată de cei în slujba cărora suntem: locuitorii acestui judeţ.”

Turcan afirmă că în urma rezultatelor obţinute, competitorii acestora ar trebui să tragă învăţăminte cu privire la felul în care se tratează problemele oamenilor.

„Am câştigat administraţii care vor avea de rezolvat probleme serioase, dar alături de care se vor afla toţi liberalii, colegii din Consiliul Judeţean, din Guvernul României, toţi primarii cu experienţă ai judeţului. PNL Sibiu a câştigat primăriile Mediaş, Agnita, Avrig, Cisnădie, Copşa Mică, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Sălişte, Tălmaciu, Alma, Arpaşu de Jos, Aţel, Axente Sever, Bîrghiş, Bazna, Biertan, Blăjel, Boiţa, Brădeni, Brateiu, Bruiu, Cristian, Dârlos, Gura Râului, Jina, Ludoş, Marpod, Moşna, Orlat, Păuca, Porumbacu de Jos, Cârţa, Racoviţa, Răşinari, Râu Sadului, Sadu, Şeica Mare, Şeica Mică, Şelimbăr, Slimnic, Şura Mare, Şura Mică, Tilişca. Felicitări tuturor colegilor mei liberali! Mulţumim Sibiu!", a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
VIDEO Ludovic Orban: Congresul PNL va avea loc după relaxarea...
VIDEO Ludovic Orban:...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.